Hos Dansk Presse Teknik ApS har vi erfaring med Service & reparation af maskiner inden for pladebearbejdnings industrien

Dansk Presse Teknik ApS


Hos Dansk Presse Teknik ApS har vi erfaring med Service & reparation af maskiner inden for pladebearbejdnings industrien

Hvem er vi?

Dansk Presse Teknik ApS

Dansk Presse Teknik ApS er startet af Stig H. Jensen og Carsten T. Sørensen d. 1. januar 2015 og d. 1. oktober 2015 indtrådte Hans Hougaard i selskabet. Vi har alle 3 mange års erfaring med service og reparation af maskiner inden for pladeberarbejdnings industrien. Gennem disse år har vi betjent en lang række gode og professionelle kunder, som alle har været fuldt tilfredse. Derfor er der samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig “unge” og fyldt med gå-på-mod. Da vi alle har erfaring og er stærkt fokuseret på bl.a. pladebearbejdning danner dette et stærkt fundament for vores virksomhed. I vores team har vi yderligere 2 teknikere, Søren Dahl Kristiansen og Godtfred Christensen, der ligesom os andre har mange års erfaringer fra branchen.

Vi har valgt ikke at angive priser på vores services, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse samt kompleksibilitet. Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mission & vision

Vi har gennem vores års erfaringer specialiseret os i servicering og reparation af maskiner inden for pladebearbejdnings industrien. Vores primære ekspertiseområder ligger derfor i pladebearbejdning, men vi beskæftiger os også med meget andet.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt og den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er vores nøgleord, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser til vores kunder.

Har du som sagt spørgsmål eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger under “Kontakt”. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Carsten Terp Sørensen

Tlf.: +45 26 71 00 98
carsten@dpteknik.dk

Stig Hvenegaard

Tlf.: +45 27 12 71 43
stig@dpteknik.dk

Hans Hougaard

Tlf.: +45 28 19 68 45
hans@dpteknik.dk

Søren Dahl Kristiansen

Tlf.: +45 28 70 80 80
soren@dpteknik.dk

Godtfred Christensen

Tlf.: +45 28 19 17 32
godtfred@dpteknik.dk

Om os

Vi erfaring med Service & reparation af maskiner i pladebearbejdnings industrien

Adresse

Dansk Presse Teknik ApS
Amstrup Bakker 7
DK 8860 Ulstrup

Kontakt

Tlf: +45 82 30 40 30
Mail: dpt@dpteknik.dk
CVR: 36439920

Ring til os her