Om os

Hvem er vi?

Dansk Presse Teknik ApS

Dansk Presse Teknik ApS er startet af Stig H. Jensen og Carsten T. Sørensen d. 1. januar 2015 og d. 1. oktober 2015 indtrådte Hans Hougaard i selskabet. Vi har alle 3 mange års erfaring med service og reparation af maskiner inden for pladeberarbejdnings industrien. Gennem disse år har vi betjent en lang række gode og professionelle kunder, som alle har været fuldt tilfredse. Derfor er der samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig “unge” og fyldt med gå-på-mod. Da vi alle har erfaring og er stærkt fokuseret på bl.a. pladebearbejdning danner dette et stærkt fundament for vores virksomhed. I vores team har vi yderligere 2 teknikere, Søren Dahl Kristiansen og Godtfred Christensen, der ligesom os andre har mange års erfaringer fra branchen.

Vi har valgt ikke at angive priser på vores services, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse samt kompleksibilitet. Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mission og vision

Vi har gennem vores års erfaringer specialiseret os i servicering og reparation af maskiner inden for pladebearbejdnings industrien. Vores primære ekspertiseområder ligger derfor i pladebearbejdning, men vi beskæftiger os også med meget andet.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt og den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er vores nøgleord, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser til vores kunder.

Har du som sagt spørgsmål eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger under “Kontakt”. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Har du spørgsmål?
Kontakt os endelig.

Da vi er et firma som har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os.
Vi står parat til at hjælpe.

Medarbejder

Carsten Terp Sørensen
Tlf.: (+45) 26 71 00 98
carsten@dpteknik.dk

Stig Hvenegaard
Tlf.: (+45) 27 12 71 43
stig@dpteknik.dk

Hans Hougaard
Tlf.: (+45) 28 19 68 45
hans@dpteknik.dk

Søren Dahl Kristiansen
Tlf.: (+45) 28 70 80 80
soren@dpteknik.dk

Godtfred Christensen
Tlf.: (+45) 28 19 17 32
godtfred@dpteknik.dk